Funktioner | Koblr

Vi har de funktioner, som du skal bruge for at spare tid som kørelærer

Vores online kørelærer kalender har skræddersyede funktioner til de danske kørelærere. Planlægningen mellem dig og dine køreelever er sat på autopilot, og du har stadig den fleksibilitet og kontrol, som du er vant til.

Prøv Koblr gratis i 30 dage!

Online kalender lavet til kørelærer vist på en computer og telefon

Koblr er bygget til dig som kørelærer!

Traditionelle måder at planlægge sin arbejdsdag på er forældede og tager unødvendigt lang tid. Med Koblr mærker du forskellen: Færre SMS’er, bedre overblik og en super brugervenlig kørelærer kalender.

Spar tid med vores online kørelærer kalender

Spar tid på administrative opgaver

Når man er sin egen chef, er der mange opgaver. En af dem er, at man som kørerlærer planlægger sin egen arbejdsdag. Her kan det være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, uden at skulle bruge flere timer om ugen på det. Med vores online kørelærer kalender får du ekstra timer foræret. Med Koblr sparer du 80% af den tid, som du før brugte på planlægning.

Velkommen til Koblr besked
Færre aflysninger med vores online kørelærer kalender
Bekræftelses besked af en køreelev som gerne vil aflyse sin tid

Få færre aflysninger i din kalender

Det kan være utrolig irriterende at få en aflysning, og især når det sker i sidste øjeblik. Vores online kørelærer kalender gør automatisk dine køreelever opmærksomme på konsekvensen af at aflyse i sidste øjeblik. Hvis køreeleven alligevel vælger at aflyse, sender vi en notifikation ud til relevante elever, og spørger om de vil overtage køretimen.

Undgå huller i kalenderen med vores online kørelærer kalender

Undgå huller i kalenderen

Spildtid midt i arbejdsdagen er frustrerende. Derfor har vi udviklet en intelligent kørelærer kalender, hvor dine køreelever selv booker sig ind, men kun på dine præmisser. Vi har nemlig brugt lang tid på, at sørge for at dine elever også booker sig ind på de køretimer, som ligger midt på dagen.

Push påmindelse om en kommende køretime
Intelligente påmindelser
Push påmindelse om en kommende køretime

Intelligente påmindelser

At skrive frem og tilbage med dine køreelever tager meget af din tid. Derfor har vi implementeret en række intelligente påmindelser. Hvis du har frie køretimer i din kalender vil relevante køreelever automatisk blive gjort opmærksomme på det. Dine køreelever vil også blive påmindet om deres kommende køretime i passende tid. Derudover bliver de notificeret hvis du eksempelvis grundet sygdom, er nødt til at aflyse en køretime.

Bedre overblik

Med vores simple og visuelle kørelærer kalender får du et godt overblik over din arbejdsdag. Du kan se dine aftaler både i en daglig-, ugentlig-, og månedlig oversigt. Hvis du vil se om der er sket ændringer, skal du ikke åbne kørelærer kalenderen hver gang. Vi informerer dig indenfor passende tid.

Koblr kørelærer kalender integreret med Google og Apple

Integration af din google eller apple kalender

Vores online kørelærer kalender arbejder sammen med både Apple og Google kalenderen. Det vil altså sige, at vi synkroniserer dine aftaler til og fra din anden kalender, så du undgår at aftalerne konflikter. Derudover undgår du også at skulle plotte dine aftaler ind to steder.

Koblr kørelærer kalender integreret med Google og Apple
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere